To jest Forum dla Kumatych graczy ...cdn
Administrator
Jakie jest wasze zdanie na ten temat? To ludzie raczej otwarci na nas i przyjażnie nastawieni.Dobrze byłoby jakoś żyć z nimi.To jest moje zdanie .A co wy myślicie?
Powiem tylko ,że kiedy prosiłem o pomoc Mania i pana Jacka oraz Coyota i Tezę to pomogli ci drudzy nie patrząc na to w jakim sojuszu jestem. A Teza w ogóle mnie nie znała.
Administrator
Ja jestem na tak , to właśnie z Seniorami (i akademią) zająłem się Druidem na tyle skutecznie że przestał grać
Administrator
I ja jestem za.
Poniżej moja propozycja naszego pisemka do nich:
Witajcie.
Jak pewnie zauważyliście, powstał nowy sojusz. I jak pewnie sami zauważyliście - znacie naszych graczy z TBO. Powodów powstania nie wyjaśniam bo i nie ma takiej potrzeby
Dość że jesteśmy, a że z wieloma graczami Waszego sojuszu łączy nas przyjaźń i współpraca (często sięgające jeszcze czasów sprzed powstania TBO i Ssss) nie widzimy powodów, dla których nie mielibyśmy jej kontynuować na platformie międzysojuszowej.
Z naszej strony proponujemy pomoc i współpracę w grze i walce z wrogami. To oferta dla realizacji celów wielkich (w skali serwera) oraz tych mniejszych (w okolicy poszczególnych graczy).
Startowo Ssss zostało przez nas potraktowane jako sojusznik i tak też widnieje na naszej mapie. Mamy nadzieję, że podobnie potraktujecie temat a zadowolenie ze współpracy będzie obustronne.
W imieniu sojuszu …cdn
Grzyby
P.S. Nazwa sojuszu jest tymczasowa i niedługo pewnikiem ulegnie zmianie.
Administrator
Dla mnie OK.
Administrator
Nic dodac nic ujac ...caly Grzyby
Użytkownik
Tez jestem zdecydowanie za wspolpraca wszczegolnosci ze jak by chcieli to narazie mogli by nas ostro pojechac:)
Administrator
No to jeszcze poczekajmy na resztę soja i wieczorkiem można będzie im to podesłać
Użytkownik
ja tez jestem na tak:)
Użytkownik
Ja Jestem Przeciw... I kazdy wie Dlaczego...
Zrobicie mordeczki jak uwazacie...
Ale ja za nimi nie przepadam...
Niestety...
pozdrawiam
Użytkownik
ależ Pabi, my nie mamy za kimś przepadać tylko ze sobą współpracować
Użytkownik
ja tez jestem za ale pabi tak raczej nie beda wiekszosci nas prosic o pomoc a najwyzej powiesz ze akurat jestes zfarmiony i takie tam
Użytkownik
Spóźniony . . . ale na tak :-)